Pitulung:HotCat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pirsani User:TheDJ/HotCat kanggo panjelasan luwih cetha (B. Inggris)

HotCat iku sawijining JavaScript sing mbiyantu naraguna kadaftar supaya bisa kanthi gampang mbusak, ngowahi lan nambah kategori menyang kaca ing Wikipedia. HotCat nduwèni daftar sing direkomendasèkaké sing bakal nemokaké kategori sing wis ana kanggo mepaki sacara otomatis (auto-completion). HotCat iku bagéan saka HotCat versi asli ing Wikimedia Commons (versi asli HotCat).

Conto panggunaan HotCat

Cara nginstal[besut | besut sumber]

  1. Kanggo nginstal HotCat tambahna kodhe iki ing kaca monobook.js panjenengan (yèn panjenengan migunakaké skin Monobook) utawa ing vector.js panjenengan (yèn panjenengan migunakaké skin Beta/ Vector)
    importScript('MediaWiki:Gadget-HotCat.js');
  2. Simpen kaca
  3. Resiki cache panjelajah web panjenengan kanggo mirsani owah-owahan. Mozilla / Firefox / Safari: pencèt Ctrl-Shift-R (Cmd-Shift-R pada Apple Mac); IE: pencèt Ctrl-F5; Konqueror:: pencèt F5; Opera resiki cache liwat menu Tools→Preferences.
  4. Panjenengan wis kasil nginstal HotCat !!