Pionki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pionki
Herb Pionki 2016 1.svg
Lambang Pionki
Mazowsze Radomski.png
Lokasi Mazowsze Radomski, kabupatèné Pionki ing Pionki ing kawoiwodan Mazovia
Katrangan cekak
Provinsi: Mazovia
Jembar: 18,34 km²
Padunung: 10.000 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: WRA
Alamat
balé kutha:
al. Jana Pawła II 15
26-670 Pionki
Situs wèb resmi: www.pionki.pl
Pulitik
Walikutha: Marek Janeczek

Pionki iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi sakiwa-tengené 10.000 jiwa ing taun 2016.

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]