Piagam Atlantik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Winston Churchill's edited copy of the final draft of the Atlantic Charter.

Piagam Atlantik [[basa Inggris: The Atlantic Charter) iku sawijining cithak-biru donya sawisé Perang Donya II, lan minangka pondhasi tumrap prejanjèn lan organisasi internasional liyané kaya PBB, General Agreement on Tariffs and Trade (GATT), lsp.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]