Phleng Chat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sipil: Phleng Chat iku lagu kabangsané rakyat Thailand.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]