Philip Pullman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Philip Pullman
Philip Pullman 2005-04-16.png
Lair (1944-10-19) 19 Oktober 1944 (umur 77)
Brighton, Inggris
PakaryaNovelis
BangsaKarajan Manunggal
Situs jaringan
http://www.philip-pullman.com/

Philip Pullmanya iku salah sawijiné pengarang novèl saka nagara Inggris.

Cathetan suku[besut | besut sumber]