Pheng Xat Lao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
"Pheng Xat Lao" sheet music.gif

Pheng Xat Lao iku lagu kabangsané Laos.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]