Pheng Xat Lao

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pheng Xat Lao iku lagu kabangsané Laos.


Tèks[sunting | Owah sumber]

Alihbasa[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pheng_Xat_Lao&oldid=812531"