Petit papat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Macem-macem Perancis petit papat

Petit papat (jamak: petits fours, uga dikenal minangka mignardises ) minangka salah sawijining jinis olahan arupa permen cilik utawa panganan pembuka gurih . Jeneng Prancis, petit papat ( pocaping cara Prancis: [pə.ti.fur] ), tegesipun "open cilik".