Godhong mahkota (kembang)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Petal)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kembang Tetrameric Primrose Willowherb (Ludwigia octovalvis) nuduhaké pétal lan slaga (sépal).

Pétal (saka Basa Yunani kuna pétalon "godhong", "pelat tipis") utawa godhong makutha) iku bagéan saka makutha siji kembang. Corolla iku gabungan saka pétal lan slaga (sépal) ing siji kembang.

Galeri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]