Per kapita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Per kapita iku sawijining frase Basa Latin sing tegesé per sirah ing ngendi per tegesé "liwat" utawa "déning" lan kapita (wangun tunggal caput) tegesé "sirah". Kaloro tembung iki bebarengan tegesé frase "kanggo saben wong."

Istilah iki biyasa dianggo ing babagan statistika kanggo nuduhaké rerata per wong tumrap fokus kawigatèn apa waé, kaya déné pametu, tingkat kajahatan, lan sapanunggalané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Ilmu-stub