Pemroses panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prosesor panganan listrik

Prosesor panganan yaiku salah sawijining jinis alat pawon sing digunakake kanggo nggampangake tugas bola-bali nalika nyiyapake panganan . Saiki, istilah kasebut meh mesthi nuduhake perkakas sing didhukung nganggo motor listrik, sanajan ana sawetara piranti manual sing uga diarani "pemroses panganan".