Parembugan Panganggo:Relly Komaruzaman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


RELLY KOMARUZAMAN


Sugeng rawuh, Relly Komaruzaman!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.47 (UTC)


Selamat datang di Wikipedia Jawa. Pras 23:42, 28 April 2009 (UTC)

Re:Selamet Malem[besut sumber]

Alhamdulillah sae. Jenengan kok ketlarak tekan Wiki jv. Wonten sejarah/keturunan sangkin jawa, Mas? Ali Munir 18:09, 28 April 2009 (UTC)

Artikel pilihan Mei 2009 (jv)[besut sumber]

Tibake wis sasi Mei, nyuwun pamrayoga, artikel apa ya kanggo Artikel Pilihan lan Gambar Pilihan kanggo sasi Mei 2009? Pancèné durung ana artikel sing apik tenan, nanging saora-orané bisa milih sing rada apik, bèn kaya Wikipedia tenanan. Matur nuwun. Pras 23:51, 30 April 2009 (UTC)