Naraguna:Ali Munir

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    id-2Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.
    jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    Crystal Clear app email.pngNaraguna iki saget dikintuni layang élèktronik mawi alamat [1]
    Aku ndeléng...

    Amit[besut | besut sumber]

    Profil seng lengkap[besut | besut sumber]

    Monggo pirsani wonten Wikipedia Indonesia

    Barnstar Wikipedia[besut | besut sumber]

    Belatiemas.png Lading emas
    Naragina punika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

    Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning naragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

    Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng Panganggé Ali Munir minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. Pras wicara 21:19, 20 November 2009 (UTC)