Paul Rivet

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox Politicien

Paul Rivet

Paul Rivet inggih punika dhokter sarta antropolog Perancis ingkang lair tanggal 7 mai 1876 wonten ing Wasigny Ardennes séda wonten ing Paris nalika tanggal 21 Maret 1958 Amargi sampun lamigerah. Nyiptakake Museum of Man ing Palais de Chaillot, Paris.

Pranala njawi[edit | edit source]

Cathetan suku[edit | edit source]

Cithakan:Références

Cithakan:Portail