Reca Bulus Raseksa Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patung Kura Raksasa

Reca Bulus Raseksa Jepara inggih punika salah satunggalipun objek ing kawasan wisata Pasisir Kartini Jepara, Jawi Tengah. Reca Bulus Raseksa punika inggih punika dados wahana Sea World utawi Donya Hayati kanggé objek wisata.[1]

Tumuju Wonten Patung Kura Kura Raksasa Jepara[besut | besut sumber]

Ingkang badhé tumuju wonten Reca Bulus Raseksa punika saged tumuju ing wisata Pasisir Kartini ingkang gadhah letak 2,5 kilomèter ing arah kulon saking Pendopo Kabupatèn Jepara. Objek punika gadhah letak ing Kalurahan Bulu Kacamatan Jepara, lan dados objek alam.

Fasilitas[besut | besut sumber]

Fasilitas ing kawasan wisata Pasisir Kartini inggih punika kados dermaga, wonten aquarium Kura Kura, motel, dolanan lare (komedi putar, siram ball, prahu arus) lan sapanunggalipun ingakng dipunsediakaken kanggé tiyang. Kawasan punika cocog sanget kanggé rekreasi utawi acara santai sapanunggalipun. Ing mriko wonten gazebo kanggé tiyang lungguh lungguh. Wonten warung ingkang wonten souvenir kerajinan laut ingkag saged dipundadosaken olèh olèh wisatawan. Kawasan punika gadhah luas 3,5 Ha ingakng dados jalur utami kanggé tumuju ing Taman Laut Nasional Karimunjawa lan Pulau Panjang. Saged nganggé KMP. Muria lan Kapal Cepat KARTINI I.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.dunia-unik.com(dipuntingali tanggal 24 Agustus 2011)
  2. www.teakpalace.com(dipuntingali tanggal 24 Agustus 2011)