Patrick Warburton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Warburton, 2011

Patrick John Warburton (lair ing Amérikah Sarékat, 14 Novèmber 1964; umur 55 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]