Patrick Warburton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Warburton, 2011

Patrick John Warburton (lair ing Amérika Sarékat, 14 Novèmber 1964; umur 53 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]