Pat Fraley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fraley ing 2011

Patrick Howard "Pat" Fraley (Seattle, Washington, AS, 18 Fèbruari 1949) iku sawijining pangisi swara saka Amérikah Sarékat.