Pat Fraley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fraley ing 2011

Patrick Howard "Pat" Fraley (Seattle, Washington, AS, 18 Fèbruari 1949) iku sawijining pangisi swara saka Amérika Sarékat.