Pasta wiji teraté

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasta wiji teraté
Mooncake with double yolk and lotus seed paste.jpg
Mooncake with salted duck egg yolks and lotus seed paste filling.
Cina Prasaja
Cina Padatan
Werdi literallotus velvet
IPA[ljǎn ʐʊ̌ŋ]
Latinisasi Yalelìhn yùhng
IPACithakan:IPAc-yue
Jyutpinglin4 jung4

Pasta wiji teratai minangka salah sawijining jinis olahan arupa bahan panganan cuci mulut saka China sing digawe saka wiji teratai sing wis garing. Secara tradisional dianggep minangka bahan mewah.