Pasisir Widarapayung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Widarapayung inggih punika satunggaling panggénan wisata ingkang wonten ing Dhusun Widarapayung, Kacamatan Binangun, Kabupatèn Cilacap.