Pasisir Suwuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Suwuk ya iku pasisir sing ana ing Kabupatèn Kebumèn. Pasisir iki papané ana ing Désa Tambakmulya, Kacamatan Puring.