Pasisir Bama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pesisir Bama
Taman Nasional Baluran, Situbondo, Banyuwangi, Jawa Timur
Tetélan pokok
PernahSitubondo, Banyuwangi, Jawa Timur
AlamatTaman Nasional Baluran

Pesisir Bama kuwi salah siji jujugan plesiran ing kawasan Taman Nasional Baluran ing Situbondo, Banyuwangi, Jawa Timur. Pesisir Bama duwé pasir putih lan ombak sing relatif kalem lan ing tlatah pasisir sing ora banget rame diubengi akèh wit rerimbuan. Pesisir Bama duwé tlatah sing isih alami. Ing Pesisir Bama akèh kéwan alasan kaya ta cecak, kethèk lan warna-warna jinis manuk [1].

Sesawangan Pesisir Bama[besut | besut sumber]

Sesawangan donya ngisor segara ing Pesisir Bama iki kedelok becik banget lan kehe terumbu karang mawa iwak hias. Dengan ombak kang sedheng tenang awake dhéwé bisa nglakoke snorkeling katur iruh-delok kebecikan donya ngisor segara ing Pesisir Bama

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Deskripsi Pesisir Bama(Kaundhuh tanggal 31 Agustus 2016)