Pasah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasah ing nagara Jepang

Pasah ya iku gaman Tukang kayu kanggo ngalusake blabak utawa kayu umume.

Mata pasah
Pasah manual modheren lan pérang-pérangane