Pasah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pasah ing nagara Jepang

Pasah ya iku gaman Tukang kayu kanggo ngalusake blabak utawa kayu umume.

Mata pasah
Pasah manual modheren lan pérang-pérangane