Pasah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pasah ing nagara Jepang

Pasah ya iku gaman Tukang kayu kanggo ngalusake blabak utawa kayu umume.

Mata pasah
Pasah manual modheren lan pérang-pérangane
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pasah&oldid=1033166"