Pasah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pasah ing nagara Jepang

Pasah ya iku gaman Tukang kayu kanggo ngalusake blabak utawa kayu umume.

Mata pasah
Pasah manual modheren lan pérang-pérangane
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pasah&oldid=1033166"