Paron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paron
Wesi panas digembleng ana ing paron

Paron dadi piranti wajib tumrape pandhe wesi. Piranti iki wujud kothakan kang atos lan ing kana wesi kang panas digembleng lan dibentuk kanthi cara dithuthuki nganggo palu wesi. Umume paron kagawe saka wesi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paron&oldid=952371"