Paron

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Paron
Wesi panas digembleng ana ing paron

Paron dadi piranti wajib tumrape pandhe wesi. Piranti iki wujud kothakan kang atos lan ing kana wesi kang panas digembleng lan dibentuk kanthi cara dithuthuki nganggo palu wesi. Umume paron kagawe saka wesi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paron&oldid=952371"