Parembugan Panganggo:KolomonggoBaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, KolomonggoBaru!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

HsfBot (rembugan) 12 April 2017 14.22 (UTC)

--HsfBot (rembugan) 12 April 2017 14.22 (UTC)

Numpuk artikel[besut sumber]

Mas, artikel sing wis dadi bisa ditumpuk lumantar piranti iki. Matur nuwun. :) Wirjadisastra (rembugan) 18 April 2017 03.25 (UTC)

Sami-sami Mas. Kula sing matur nuwun. Tansah bingungan soale :)
Bingung sing endi, Mas?
Oiya, Mas. Iki ana kamus Jawa-Inggris. Bokmenawa bisa migunani. :) Wirjadisastra (rembugan) 18 April 2017 04.55 (UTC)