Naraguna:KolomonggoBaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II

Nami kula Bambang Priantono. Ing Wikipedia nami kula KolomonggoBaru. Sejatosipun kula sampun wonten dumateng Wikipedia awit 2004. Namung sok ical, kaliyan sampun kesupe ukara sandinipun.

Mugi saget nguri-nguri Basa Jawa utamaning panulisan layang ing basa niki.