Parembugan Naraguna:Veracious

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hallo[besut sumber]

Sugeng dalu lan sugeng tepang. Kula Igho saking Magelang, Jawi Tengah. Matur nuwun. gigho (wicantenan) 12 Mèi 2019 - 23.42 WIB

Sugeng ndalu, kula rifai saking Semarang. :D Rifai muhammad22 (rembugan) 12 Mèi 2019 16.50 (UTC)

Éjaan[besut sumber]

Halo Veracious, arep ndandani sithik bab éjaan. Éjaan kang trep kanggo tembung "lianne" ya iku "liyané". 🌱 Amy · (Parembugan) 23 Mèi 2019 04.33 (UTC)

@Notanotheramy: Sudah dikerjakan. Bila ada kesalahan ejaan yang lain, mohon diberitahukan ke saya. Terima kasih. Veracious (rembugan) 23 Mèi 2019 05.17 (UTC)

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Naraguna:Veracious,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)

Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia![besut sumber]

Sing kulo hormati @user:Veracious:,

Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.

Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan mangsuli pitakèn cekak punika, lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.

Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.

Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!

Dengan tulus, EAsikingarmager (WMF) (rembugan) 10 Januari 2020 22.33 (UTC)

Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok pernyataan survey privasi.

Nominasi penghapusan Geprek Bensu[besut sumber]

Jika ini adalah artikel pertama yang Anda buat, mungkin Anda perlu membaca panduan menulis artikel pertama terlebih dahulu.

Sawijiné wong wés ngwénèhi tetenger supaya Cithakan:Sejarah dibusak saka Wikipédia.

Jika Anda berpendapat bahwa halaman tersebut layak dimasukkan di Wikipedia, Anda dapat mengajukan banding dengan mengunjungi halaman tersebut dan mengeklik tombol "ajukan diskusi keberatan penghapusan". Kemudian Anda dapat menjelaskan mengapa menurut Anda artikel tersebut layak dimasukkan di Wikipedia.

Walaupun demikian, harap dimaklumi bahwa artikel Anda mungkin akan tetap dihapus. Jika Anda ingin meminta para pengurus untuk mengevaluasi penghapusan artikel Anda, kunjungi Wikipedia:Evaluasi penghapusan. MRZQ (rembugan) 14 Juni 2020 11.53 (UTC)