Parembugan Naraguna:Pariman9

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Sugeng rawuh, Pariman9!

    ꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

    Miwiti
    Pituduh
    • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
    • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

    Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

    Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

    --HsfBot (rembugan) 29 Juni 2018 12.25 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Matur nuwun[besut sumber]

    Matur nuwun sampun mbiyantu ndandosi Wikipédia Jawi punika. Rahayu Wirjadisastra (rembugan) 18 Sèptèmber 2018 03.15 (UTC)Wangsuli[wangsuli]