Parembugan Naraguna:Mandamaruta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Dwiky Rama!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 15 Novèmber 2017 08.43 (UTC)

Ganti jeneng[besut sumber]

Wah ganti jeneng ki. Mandamaruta tegesé apa Mas? :D Wirjadisastra (rembugan) 18 Novèmber 2017 08.16 (UTC)

Nggih Mas Mandamaruta (rembugan) 21 Novèmber 2017 06.12 (UTC)

Bot[besut sumber]

Boté wis apik, Mas. Wirjadisastra (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.54 (UTC)

Yo mas Mandamaruta (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.55 (UTC)
@Wirjadisastra: Ditunggu bot liyane Mandamaruta (rembugan) 28 Dhésèmber 2017 10.58 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[besut sumber]

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)

Peta kota dan kabupaten[besut sumber]

(ing basa Indonésia) Halo mas Mandamaruta bisa upload peta lokasi (location map) Kota Dan Kabupaten untuk provinsi Banten, Karena nantinya Akan dijadikan peta locator,- 115.178.214.12 26 Novèmber 2020 01.49 (UTC)

(ing basa Indonésia) Peta tersebut sudah diunggah ke Wikimedia. Silakan akses pranala berikut. Templatnya juga sudah tersedia (di sini) --Mandamaruta (rembugan) 8 Dhésèmber 2020 08.12 (UTC)