Parembugan Naraguna:Kanabekobaton

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé Kanabekobaton, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

    Wiwiti parembugan karo Kanabekobaton

    Wiwiti parembugan anyar