Parembugan Naraguna:JohnThorne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JohnThorne!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.16 (UTC)

PL09Puryono| Pirembagan! 19 Oktober 2011 20.13 (UTC)

Prajanjian Anyar[besut sumber]

Matur suwun sanget Mas @JohnThorne: sampun maringi kategori dhateng artikel-artikel bab Alkitab. Mugi-mugi rahayu. :) Cahyo Ramadhani pirembagan 23 Maret 2016 00.46 (UTC)

Sami-sami. JohnThorne (pirembagan) 23 Maret 2016 17.15 (UTC)