Parembugan Naraguna:Igho/Arsip 2019

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Alon-Alon[besut sumber]

aku mung ngelelingke nek gawe artikel alon-alon wae, ojo banter-banter. mesahke mengko tiba malah ra dadi juara. wkwk Rifai muhammad22 (rembugan) 7 Mèi 2019 14.50 (UTC)

Aku wis tuwa, ya mesti alo-alon. Sing jelas ora bakal ngebut, mengko ndak tiba hahahahaha apa maneh nglawan sliramu sing esih enom, mesti kalah hahahaha.... Wis kono gaweya sing akeh, aku tak thimik-thimik wae hahahahaha gigho (wicantenan) 10 Mèi 2019 - 17.46 WIB

Re:Halo[besut sumber]

Halo pak Igho, salam kenal juga. Saya dari Jakarta. Matur nuwun. Veracious (rembugan) 12 Mèi 2019 17.14 (UTC)

Terima kasih, Pak Veracious gigho (wicantenan) 22 Mèi 2019 - 06.38 WIB