Parembugan Naraguna:Elqtefoca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Panganggé Elqtefoca, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!


Matur nuwun wis nyoba Wikipedia. Ujicoba panjenengan wis kasil, lan saiki wis dialihaké utawa dibusak. Gunakaké kothak wedhi kanggo coba-coba nulis artikel, amarga bahan coba-coba ing kaca saliyané ing kothak wedhi bakal dibusak utawa dialihkaké menyang suntingan sadurungé.

Mangga mirsani kaca sugeng rawuh lan Tutorial yèn panjenengan kepingin pirsa cara nyumbang/kontribusi sabanjuré. Matur nuwun.

Mulai diskusi dengan Elqtefoca

Mulai diskusi baru