Parembugan Naraguna:Agassi Alumdabda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Dalu Kabeh Aku Agassi. Saiki lagi melu Pelatihan WikiMedia JAwa lan lagi latihan nulis basa jawa

Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 11 & 14 Oktober 2021 ing Kacamaya.