Naraguna:Agassi Alumdabda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Dalu Kabeh

Aku Agassi. Saiki aku lagi melu Latihan Daring WikiMedia Jawa lan diwenehi tugas latihan nulis nganggo basa jawa. Matur nuwun.