Parembugan Kategori:Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kategori:Yogyakarta lan Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta[besut sumber]

Aku usul yèn kategoriné digawé laras karo liyané supaya ora mbingungaké. Usulku ya iku Kategori:Yogyakarta isi samubarang ing Daerah Istimewa Yogyakarta lan Kategori:Kutha Yogyakarta isi samubarang ing Kutha Yogyakarta, dadi ora ana manèh Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta.

Iki laras karo Kategori:Jawa Tengah, Kategori:Jakarta, Kategori:Banten sing ora nganggo ater-ater Provinsi lan sajinisé, lan laras karo Kategori:Kutha Surakarta, Kategori:Kutha Bogor, Kategori:Kabupatèn Semarang, lsp. sing nganggo ater-ater Kutha lan sajinisé. Wirjadisastra (rembugan) 17 Novèmber 2017 01.33 (UTC)