Parembugan Kategori:Kapanéwon ing Kabupatèn Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapanéwon[besut sumber]

@RaFaDa20631: Mas, "Kapanewon" kuduné ditulis "Kapanéwon" amarga asal saka tembung "Panéwu". Matur nuwun Wirjadisastra (rembugan) 16 Sèptèmber 2021 14.06 (UTC)[wangsuli]