Parembugan Cithakan:Kacamatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan iki kurang apik, nanging yen arep diupdate wis kadhung akeh banget sing nganggo, bisa rusak kabeh. Sauntara lagi golek akal supaya owah-owahane minimal.Pras rembugan 21:46, 24 Februari 201templat:Kecamatan 0 (UTC)

    Sarujuk mas Pras.. pancen ketingal mboten sae. Diowah kathah ugi mboten punapa.. asal variable "data" mboten diowah, mboten wonten ngaruh kagem ingkang sampun dados. Saged igu dipun timpa ngangge cithakan enggal, nanging variable "data" tetep sami. Kulo nggih pengen ngowah, nanging mangke menawi pranala abrit kabupaten/kutha lan kecamatan sampun sekedhik utawi pas gadah wedhal ingkang radi longgar.
    Sabudis rembugan 01:14, 25 Februari 2010 (UTC)

Nggih matur nuwun, menawi saged ngagem transclude supados ingkang lami mboten kedah ngéwahi malih. Lan sekaligus supados kategorinipun radi seragam. Pras rembugan 01:47, 25 Februari 2010 (UTC)