Parembugan Cithakan:Aksara Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sèwu mas Empu, cithakan iki apa ora padha karo Cithakan Hanacaraka: iki? Matur nuwun. Pras rembugan 07:54, 15 April 2011 (UTC)