Parembugan:Wadhuk Wadhaslintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Nuwun Sewu irah-irahan Wadhuk Wadhas Lintang kadosipun langkung jangkep panulisanipun Wadhuk Wadhaslintang.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 8 Maret 2012 19.35 (UTC)