Parembugan:Totohan

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Dandosan[besut sumber]

    Sugeng dalu Mbak @Nianoorsita:, artikelipun panjenengan sampun kula dandosi. Éwah-éwahanipun saged dipuntingali wonten ing riki. Sumangga :)