Parembugan:Totohan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Dandosan[besut sumber]

Sugeng dalu Mbak @Nianoorsita, artikelipun panjenengan sampun kula dandosi. Éwah-éwahanipun saged dipuntingali wonten ing riki. Sumangga :)