Parembugan:Tom yam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mbak @JV06Nofi Andari:

Mbak, artikel panjenengan punika kirang rujukanipun. Monggo agé-agé dipunlengkapi supados saget kados paugeran, minim cacah rujukanipun kalih nggih. Saget saking internet napa saking buku. Matur nuwun. :)

Mia.