Parembugan:Tlaga Sarangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sèwu mbak Ratna, manawi boten lepat tembung "telaga" punika kalebet tembung pacelathon, lan ingkang baken inggih punika "tlaga" (ngoko lan krami). Matur nuwun, sadermi urun rembag. Pras rembugan 14:28, 5 April 2011 (UTC)