Parembugan:Tibèt Kuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Takkira luwih becik irah-irahané diarani Basa Tibèt Kuna. Meursault2004ngobrol 2 Oktober 2015 23.31 (UTC)

Sumangga Pak @Meursault2004:. Wonten Wiki EN tembung "language" boten ditulis kadosipun amerga Tibèt Kuna kalebu dhialek temporal, Pak. Dados anggenipun nyukani irah-irahan kados dhialèk-dhialèk sanesipun. Wonten riki adatipun ditulis nggih, Pak? Menawi mekaten mangké kula palihaken. Cahyo Ramadhani pirembagan 3 Oktober 2015 10.48 (UTC)

Punika mboten adat mriki menawi irah-irahanipun dipun sukani tembung 'basa', nanging langkung cetha kémawon ing basa Jawi (lan ugi contonipun basa Indonésia). Awit Tibèt Kuna tegesipun ugi saged negarinipun, contonipun. Kula tuwèni ing en: pancèn rumiyin irah-irahanipun sedaya dipun sukani tembung dialects utawi languages. Nanging sapunika sampun mboten malih. Conto sanèsipun punika. Inggih mas @Cahyo Ramadhani: matur nuwun, mangké kula alihaken kémawon. Meursault2004ngobrol 4 Oktober 2015 08.26 (UTC)