Parembugan:Tanjidhor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhialèk Pathi[besut sumber]

Mas @Adhi Kurniawan:, artikel punika dipunserat nganggé cara Pathi (dhialèk Pathi). Cahyo Ramadhani pirembagan 14 Mei 2016 08.43 (UTC)

Oh pantes rada sanes mas dhialèk Jawané. Maksudé Mas @Cahyo Ramadhani: niku dhialèk Kabupatèn Pathi nggih. Matur nuwun Adhi Kurniawan pirembagan 14 Mei 2016 08.47 (UTC)

Leres Mas Adhiku. :D Cahyo Ramadhani pirembagan 14 Mei 2016 09.01 (UTC)