Parembugan:Soundwave

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mbak @JV06Nofi Andari

Mbak, niki artikel Soundwave dereng wonten rujukanipun. Mangga dilengkapi supados sarujuk kalih paugeranipun. Minimal cacahinipun kalih nggih, Mbak. Matur nuwun.

Mia.