Parembugan:Sirikit Syah

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Éjaan[besut sumber]

    Mas @Igho:, sampun kula leresaken seratan Panjenengan. Saged dipuntingali wonten ing riki pangleresan saking kula. Ingkang prelu dados kawigatosan punika sajatosipun namung éjaan. Saged dipunwaos Wikipedia:Éjaan basa Jawa mawa tulisan Latin. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 14.01 (UTC)

    Wah maturnuwun sanget, Mas. Kawula tuhu kabiyantu punika. Rahayu. - Igho pirembagan 12 November 2015 14.15 (UTC)
    Ingkang ringkes babagan éjaan saged ningali punika Mas @Igho:. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 14.29 (UTC)