Parembugan:Simpoa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sumangga sareng-sareng geguyub lan nyengkuyung (tethandingan) kanggo nyempurnakake artikel Simpoa

Wilujeng nyunting lan Semangat.Puryono 17:22, 6 Juni 2011 (UTC)