Parembugan:Serat Jayèngbaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Irah-irahan[besut sumber]

Senadyan karya sastra iki lagi dibabar taun 1988, nanging samesthiné wis luwih awal ditulis. Banjur sajatiné irah-irahané kuduné dadi Serat Jayèngbaya utawa Serat Jayêngbaya (fénoména sandi). Nanging amarga wis dibabar dadi judhul resmi tanpa tandha diakritis, ya ora apa-apa. Kejaba ana sing bisa nemokaké naskah asliné lan ing naskah manuskrip ditulis taun panulisané. Salam taklim lan rahayu. Meursault2004ngobrol 21 Oktober 2015 08.32 (UTC)