Menyang kontèn

Parembugan:Senori, Tuban

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Banyune kurang pimpinane korupsi tok rakyate garing g ono banyu meneng ae g ono inisiati pemimpin opo iku mbok yo pisan dibantu rakyate modal dibukakno dalan gawe masarno hasile ojo menenga ae ngenteni gajian pensiunan tuban kere