Parembugan:Sendhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sendhang = Mata air?[besut sumber]

Nyuwun pamrayogi, manawi nami Sendhang ing basa Jawi = Mata air (Basa Inggris: Spring)? Supados saged diayahi interwiki nipun. Matur sembah nuwun. JV500Ichsan rembugan 10:42, 3 April 2011 (UTC)