Parembugan:Segara Aegea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kepriyé yèn jenengé diowahi dadi Segara Aegea? Meursault2004ngobrol 09:55, 12 April 2008 (UTC)

Sarujuk waé. Minangka pembandhing jeneng segara iki ing basa liya:
  • Basa Prancis: Mer Égée
  • Basa Spanyol: Mar Egeo
  • Basa Turki: Ege Denizi
  • Basa Indonesia: Laut Aegea

Dadi kanggo Basa Jawa (lan Basa Indonesia) kang biasa nyerep basa asing miturut tulisan (dudu uniné) menawa luwih cocog nganggo Aegea (diwaca: Égéa).Pras 12:03, 12 April 2008 (UTC)

Iya soalnya -n ing basa Inggris iki ngrujuk ing semenanjung Aegea. Basa Jawa biasané pancèn saiki niru éjaané basa Indonesia. Kejaba sadurungé Indonesia mardika wis ana tulisané kaya ta Walanda lan sabanjuré. Meursault2004ngobrol 20:59, 12 April 2008 (UTC)